Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ögonblicksbild en junikväll


Här och nu

Hunden sover utan att snarka.
skuggorna spelar över hans huvud
tystnaden är bedövande
genom fönsterrutan ser jag glittret på havsytan
nästan vindstilla
knappt att lönnlöven rör sig
det bådar gott inför midsommarafton





Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-22 20:02



Bookmark and Share


  erkki
Fin stämning som du förmedlar!
2016-06-23

    Balans
Härligt att njuta av ögonblicket!Ha en fin Midsommar!
2016-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP