Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anledningen till varför vi inte ska hålla potatisen i kylskåp, aldrig. Hur farligt kan bli,


Public Health Agency (ASP) från Förenade kungariket England.

 

 

Uppmärksamma avbildningsarkivet i kylen! Även om den låga temperaturen håller maten fräsch längre, kan lite grönsaker bli giftiga om de hålls i preparatet.



Public Health Agency (ASP) från Förenade kungariket, Rita en larmsignal och råder alla att inte hålla potatis i kylen.

Motiven är enkla: "när potatisen förvaras i kylskåp, stärkelsen omvandlas till socker.

Alltså när du lagar potatisen, aminosyror kombinera med sockret producerar samma och akrylamid skall, ett ämne som är giftigt för kroppen."

 

Och hur man ska förklara ASP lagras grönsaker: potatis bör förvaras på en sval, torr plats, men under inga omständigheter i kylskåp.

 

Akrylamid skall vara en kemikaliers som används vid tillverkning av papper, färger och plaster, men förekommer ofta och i livsmedel, särskilt till fritering.

 




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-22 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP