Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Saga,saga, med ett stänk av sanning...KB BILDEN ÄR MIN EGEN.. DS.


aftershave och samtals orogami

 

Han går med

Sin aftershave är från Björk o Berrys

Sedan afterwork med wiskey och sherry

Hon blippar med mobilen

Oroar sig bindningstiden

Om tårtrecept Hon har en blogg

Det har blivit hennes burkalogg

De möttes på ett callcenter

De satt länge i en  chattdejter

Diskuterade om drogliberalism

Sen i verklighetens mörka dualism

Han är i hennes ögon en man

Men fel tro, dock han låter sann

En kväll ringer hon honom, honom

Hon vill höra hans röst denne Salomon

Han svarar, hallå det är "Salomon Kryger"!

Hon lägger snabbt på rodnar, smyger

Hon ringde med okänt nummer

Rösten fick henne att rodna in i slummer

Han berörde henne på djupet av hennes själ

Hon log, och log igen hjärtat dunkade hårt och väl

SEN, jaa sen tog hon mod igen, Han svarade direkt

Hon fann sin tro genom hans vishet

Han fann kärlekens sötma som det står skrivet

Sen kom barnen, 1,2,3 blev det till sist

Burkan har hon bränt upp, hon är nu en olivkvist

Han kammar hennes hår ömt varje gång

Han masserar hennes ömma fötter,till en kärleks-sång

Hon ritar på hans ärriga rygg var kväll

Han kysser de fingrarna och mer därtill

Jaa mer därtill!

 

KB

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-26 20:34



Bookmark and Share


  Page Goldenboy VIP
bra-målare
2023-12-08

  Bibbi VIP
Fint.
2023-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP