Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÖDEN STEKER EN FLAMINGO

även spräckta speglar är användbara

du behöver ingen mascara, sara

jag har ingen skyldighet att förklara

läs det bara nu eller låt det vara

jag har inga rötter i dadaismen

jag har mina fötter i realismen

är totalt fientlig till anarkismen

välkomnar jag något så är det schismen

döden frestar folk med en stekt flamingo

har man lägre IQ så blir det bingo

sommardagar gjorda för iskall zingo

johnny stryker runt som en hungrig dingo

konst för konstens skull, fantasin får råda

hjärnan känns så stinn - jag vill hålla låda

hålla hov i hamnen och få beskåda

sådant som jag ej kunnat förebåda

 

 

LARZ GUSTAFSSON 28/6 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 463 gånger
Publicerad 2016-06-28 13:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint rimmat!
2016-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP