Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan

Tyst , stör mig inte
jag planerar min resa

När skall du resa?
Jag vet inte

Vart skall du resa?
Jag känner inte platsen

Har du en biljett?
Jag reser biljettlöst

Har du packat din väska?
Det är så litet jag behöver, jag kan hålla det i handen

Reser du ensam?
Ingen vill följa med

Har du varit där förut?
Dit reser man bara en gång

När kommer du tillbaka?
Aldrig






Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 479 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-28 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP