Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LONG LIVE BREXIT!

flex it, BREXIT

you've got muscles!

stick it to the

brass in brussels

 

LARZ GUSTAFSSON  29/6 2016

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 324 gånger
Publicerad 2016-06-29 18:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bilden talar lika tydligt som ord
2016-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP