Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN KOSMOPOLITISKA KLUVENHETENS PARADOX

Den vetenskapliga skillnaden mellan  en intelligent
teoretiker och en lika intelligent praktiker  som fan-
tasi och realitet  motsäger  varandra, som  den  ene
önskar,drömmer,hoppas och tror medan den andre
forskar och söker substantiellt  verifierande  näring
i vetenskapens tjänst, har tron alltsomoftast överbe-
visats genom vetandet.

Låt gärna  vara  att skillnaden kan  vara  andlig  och
köttslig  varav  det  ena   inte  behöver  utesluta  det
andra i all sin sällsamma ärlighet.
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-29 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP