Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( "Breverse" (d.v.s. annullering Brexitului). "Brexitul är dum" eller "Kampanjen" Lämna "ljög".


Jag vet diskussion innehållet på Putin besök i Finland.

 

Viktig med  Putins statsbesök efter Brexit i Finland eftersom är andra nation mycket omtyckt i England och välkommen att stanna kvar efter rumäner.

Tusentals britter demonstrerar idag för andra gångna lördag i centrala London, i protest mot Storbritannien ut ur EU, medan kandidaterna till följd avgående premiärministern David Cameron förbereder sig för strid, skriver AFP.

Moskva kommer flytta trupper om Finland gå med i Nato, Rysslands president Vladimir Putin hotade i fredags, rapporterar vi på 

Associates Press.

Nato skulle kriga med Ryssland till sista soldaten "Putins varning till Finland om har för avsikt att ansluta sig till alliansen!

Intresset för ett eventuellt Natomedlemskap växer både i Finland och i grannlandet Sverige,

"Om Finland gå med i Nato, som innebär att finländska soldater kommer inte längre vara oberoende och suverän i ordets rätta bemärkelse.

De kommer att bli en del av den militära infrastruktur Nato, som kommer att väcka direkt till ryska gränsen", sade ledare Kreml.

 

Finska och svenska utrikesministrar deltog i maj vid ett möte med sina kolleger från Nato, en indikation på en förstärkning av förbindelserna.

Under de senaste månaderna Ryssland avlyssnade flera amerikanska plan nära dess gränser i Östersjöområdet och hävdar att dessa plan hade transpondrar stängd.

Finlands president meddelade också att föreslås till Putin under mötet att alla militära flygplan som flyger i Östersjöregionen för att hålla transpondrar på, som en åtgärd för att stärka förtroendet och Putin var överens med detta förslag.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 394 gånger
Publicerad 2016-07-02 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP