Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredag 28

Mina tankar så tröga,
ditt blixtsnabba öga
ser hur jag är.
Händerna bär
mitt bekymmer,
hjärtat det rymmer
min dåliga sida,
och jag slipper lida.
Mina tankar så tröga,
jag bekymrar mig föga.




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-15 05:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP