Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TVÅ CLOWNER SATT PÅ VAKT

två clowner satt på vakt

och ingen släpptes där fram

som trotsat deras makt

som inte varit följsam

två clowner, varje dag

bedömer, registrerar

och deras ord är lag

två snillen spekulerar

två clowners vardagsliv

i cityflockens vimmel

två clowners tidsfördriv

i brist på frid och himmel

 

 

LARZ GUSTAFSSON  160705




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2016-07-05 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP