Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖGON VÄNLIGA MOT GRÖNT

det här är sommar

inte mindre, inte mer

et här är fägringen

som mina ögon ser

en flyktig flicka i sin

rikligt gröna kjol

och hennes leende -

ett överflöd av sol

det här är lika

efterlängtat varje år

varje september

inser man hur fort det går

och när december brummar

vresig vid vår knut

hägrar den sköna tid

som komma skall till slut

 

 

LARZ GUSTAFSSON  160708

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 350 gånger
Publicerad 2016-07-08 13:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig sommardikt att komma tillbaka till.
2016-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP