Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRUBBEL AV EN SÄRSKILD SORT

här kommer trubbel

i svart embal-LARZ

det är tortyr

inte själslig massage

här vandrar fasa

fly medan du kan

ingen står ut med

en man som är sann

 

 

här kommer leda

och motviljans makt

här kommer längtan

till tystare trakt

som lot i sodom

en lidandets dag

i vilken jag

inte finner behag

 

 

LARZ GUSTAFSSON  13/7 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2016-07-13 14:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sorgsen text! Inte många står ut med sanningen...
2016-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP