Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JONA

jag är utsänd till de människor

som jag knappt orkar se

inget annat finns att göra

än att kasta sig på knä

jag är utsänd till ett myller som

får mig att vilja fly

och vars meningslösa samtalsämnen

snart får mig att spy

 

 

jo, visst finns det väl oaser

för en kräsen gammal man

som i dag, då det blev tal om

PKK och öcalan

med en mycket trevlig dam

med sina rötter i bakur

och ett sådant samtal stämmer

genast denne man i dur

 

 

annars är det jämna plågor

samma vrede nu som då

och så fort man har det trevligt

kommer någon och spär på

de bekymmer som man redan hade

under kepsen sin

ja, så rullar livet på tills dess

jag trillar utav pinn

 

 

LARZ GUSTAFSSON  13/7 2016

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 262 gånger
Publicerad 2016-07-13 14:27



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
Skönt livs perspektiv
2016-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP