Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nedanstående tanka är skriven av poetkollega Minkki, inspirerad av ett foto jag tog tidigare i sommar. Det ser du här också.


Gästinlägg: I livets trappa

 

I livets trappa
går kanske inte alltid
allt snyggt som på räls

en lurig synvilla kan
få nån att slänga sin vinterpäls

 




Bunden vers (Tanka) av Björn Nilsson VIP
Läst 278 gånger
Publicerad 2016-07-15 15:05



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Du gör mig full i skratt - medge att Din bild är klurig
2016-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP