Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som en berg och dalbana ungefär.


När änglarna känner sig hjälplösa

ett brinnande eldregn täcker
sakta den ljusglittrande ängen
ökar i styrka och stormliknande
lågor slickar det somriga gräset
faller plötsligt sakta som ett
duggregn utav elddroppar
för att en stund senare bli till
en brinnande stark orkan

som längst ut på bladen lämnar
kvar brinnande stoft av aska
eldspår som kan få liv bara
vinden blåser lite för hårt
så fortfarande faller eldregnet

kristallvattnet kan lindra hettan
men inte släcka elden
för när natten glöder i himlen
känner sig änglarna hjälplösa




Fri vers av Elin E
Läst 244 gånger
Publicerad 2003-11-08 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E