Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I förstone skulle texten få titeln 'parent es', men få här inne förstår en vävning i först engelsk och sedan spansk lektion, så det fick bli det mer svenska 'Parentes'.


Parentes






Magnus låste inte väskan efter att ha sett Veronica gå över floden Seine och någon bro skulle ändå inte få ses bära hennes lätta steg över den passerandes en flicka som kanske hette Monica vilken onsdag som helst en vecka i månaden juni. Magnus lät inte blicken spela över flickans kropp med ansiktet som början eller slut eftersom hon aldrig skulle ha kunnat passera hans synfält och det såg de mörka glasögon till som han kunde ha låtit näsan och öronen bära blott en sol sett dagens ljus. En duva som skulle ha kunnat lyfta just därefter från en vit glob som i så fall skulle ha varit minst sagt otänd, släppte inte ifrån sig någon tyngd vilken i så fall skulle ha fallit ner på ett svart brätte vilket täckte ett huvud på en av de som i detta nu kunnat passera en gestalt som den Magnus kunde ha ägt.

Någon fortsättning har vi väl inte sett till än?




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 465 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-18 02:04



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
En paus skulle du kunna göra;-)

Ordet parentes kommer från grekiskan!
2016-07-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP