Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Jag går på Tunnelgatan. Jag har framtiden i min hand. En oskyldig liten väska kan sätta palatsen i brand." (Mörbyligan)


TVÅ VÄSKOR

hon bär på döden

i två väskor

den ena svart

den andra röd

hon bär på undergångsrubriker

hon bär på kaos och

ond bråd död

 

 

LARZ GUSTAFSSON  19/7 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 244 gånger
Publicerad 2016-07-19 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP