Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÅDEN ÄR NOG!

nåden är nog!
välsignade förbund!
nåden är nog!
på blodets fasta grund
nåden är nog!
hur sjunken du än är
i syndens skog
en motorsåg den är


paulus fick se
Guds nåd var honom nog
när Herrens ljus
till marken honom slog
mig har Gud rört
fast på ett annat vis
budskapet var
detsamma, Gud ske pris!

i denna tid
av stress och prestation
finner jag frid
i nådens position
allt uti Honom
ingenting i mig
tack, käre Fader
att jag tillhör Dig!


LARZ GUSTAFSSON  160720

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 282 gånger
Publicerad 2016-07-20 17:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja så är det! Fint diktat!
2016-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP