Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CHANSÓN

ni som kan förvandla

min stad

till en glad kavalkad

ni som blixtrar leenden

längs denna dags promenad

skönt att jag har er

och dessa tillfällen som Livet ger

jag bärs som av vågor

och längtar febrilt efter mer

 

 

LARZ GUSTAFSSON  21/7 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2016-07-21 14:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättevackert Larz och bilden därtill!
Man läsa mera vill! :D
2016-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP