Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÅNGT BORTA


långt inne i vintrar som nu har smät bort
långt borta i tider av helt annan sort
i skivor jag köpte och lyssnade på
i böcker jag levde i just där och då
finns intryck och minnen och drömmar och sånt
som flammande rött mot en blå horisont

LARZ GUSTAFSSON 22/7 2016

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2016-07-22 14:45



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra skaldat! Tack för den både fina och svalkande bilden.
2016-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP