Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Terror 2

ännu mer terror
det finns inget slut att se
i vår galna värld

tron att det kloka vinner
hoppet om godhetens makt




Bunden vers (Tanka) av Annaemi VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-23 09:10



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Desto väsentligare är det för oss
att inte ge vika för terrorn
utan att vi verkligen tar vara på våra liv
och de möjligheter vi har ...
Och att vi tar hand om, bekräftar och visar dem vi älskar, bryr oss om och tycker om
all vår kärlek, omtanke och omsorg ...

... varje dag!
2016-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP