Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla likheter med Dante är oavsiktliga


Två...dystopiska bagateller

Skärseld...075

 

Ingen är fläckfri

inte ens leoparden

undgår nålsögat

i hans mörkaste stunder

framträder konturerna

 

skuggorna lyfts fram

i relief mot ljuset

kan inte ens den

osynlige gömma sig

trots transparent nakenhet

 

pulserar ondskan

trummar oskyldiga hårt

mot bröstkorgen blod

skrivet i rött framtiden

är redan vår historia

 

 

**********************

 

 

Skymningsljus över Söder(n)...076

 

Jag är inte men

borde vara rädd hydrans

huvuden skrämmer

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-23 21:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skickligt!! Fastnade för första dikten.
2016-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP