Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöpligt slut...bagatell 086

 

 

Efter floden ebb

passionen en blinkning från

genuin kärlek




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-07-24 19:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så är det. Passion är stundens barn
äkta kärlek är inte tidsbunden! ;)
2016-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP