Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Först på färden

Du går före,
ut i världen
först på färden.
Jag håller i det snöre
du fäst i ärmen.
Jag går
i dina spår
in i värmen,
följer dina kliv
till mitt nya liv.




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-16 06:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP