Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Onsdag 31


Tonsatt brev on 3 aug 2016

Du skrev
en gång
ett tonsatt brev,
en sång.
Om oss
förstås.
Jag skrattade,
jag drattade
omkull
så full
till jorden
utav kärleksorden.
Jag visste ju
att det är du
som har det namn
som är min längtans hamn.




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-03 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP