Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag faller

Jag vill
finnas
när du finns.
Sitta
i din aura
och veta,
när jag faller
tar du emot




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-18 05:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP