Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen ut

Jag ser
in i dina ögon
och tror på LIVET,
din blick
är vägen ut
i världen.
Jag vaknade idag.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-14 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP