Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt är ditt

Din vilja
lika obändlig
som din kärlek.
Med vulkanens kraft
slungar du ut
sanningen,
att mitt liv
är ditt.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 633 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-21 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP