Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom vågor

kom vågor

kom vind

kom hav

ge luft

ge sikt

kom morgondag

sänd skepp med segel

låt mig färdas långt




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-07-27 18:35



Bookmark and Share


  Feminaz
Fin rytm, väl valda ord, luftigt= frihetskänsla!
2016-07-29

  Sofhia Wirström
fina rader
tycker mycket om
ditt skrivsätt
2016-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP