Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musikfil: PHILIP GLASS - "Metamorphosis 2"


Inte härifrån

 

 

hans vishet

var inte härifrån

inte heller jag

var det mindre

ljuset

 

vi hejdade tiden

men hon sprang bort

genast och

bara stationärt

 

som när jag satt gråtande på sluttningarna

 

bland vitsipporna

och liljekonvaljerna doftande

äppelblom

 

Skrek jag bara

V-A-R-F-Ö-R ?

varför varför varför

helt tyst just nu

 

det var Du

i mina tankars virvel

stilla viskande

mitt namn

mitt namn

namn

 

men jag blundade bara

 

koltrasten

gjorde nog sitt bästa

sjöng han endast

för mig eller

 

sjöng han för oss alla

ensamma

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-28 22:10

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Smärtsamt vackert. Gillar slutet mycket
2016-08-04

  Karolina Cerise
otroligt vackert <3
2016-08-03

  Karina"Kia"
En dikt som ger starkt intryck känslomässigt..om ensamhetens skrik!
2016-07-29

  Anya VIP
Vilket enastående fint slut. Jag tror koltrasten sjunger för alla ensamma.
2016-07-29

    ej medlem längre
Den här dikten är mycket, mycket fin. Jag hoppas att många läser den för den förtjänar ett bättre öde än att försvinna i mängden. Stämningen pendlar mellan vemod och förtvivlan, allt så skickligt fångat med din penna.
2016-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP