Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ljuga för sig själv

Doften av rosor och Édith Piaf.
När jag tänker efter så ångrar jag nog ingenting.




Fri vers (Fri form) av Sandra A
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-30 22:43



Bookmark and Share


    S.p.o.f
Enkel.. men träffande bra enligt mitt tycke.
2016-08-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
bra, du har alltid rätt att göra allt du vill, känna hur du vill, bete dig hur du vill

du behöver aldrig varken be om ursäkt eller ångra något du gör eller känner, så länge det är enligt din önskan
2016-08-02

    ej medlem längre
hej sandra
2016-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Sandra A