Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu ett försök att skriva en text som är lätt motsägelsefull samtidigt som det är en enda mening utan punkt, ungefär som ett liv kan vara om en inte stannar upp och ägnar sig åt en smula eftertanke.


Vad jag vill




Jag vill att någon tar hand
om mig så att jag kan protestera
mot att inte kunna bestämma
själv över det som är mitt eget,
då jag blir omhändertagen av

någon annan som inget hellre vill
än att ta hand om mig på sina
egna villkor därför att vilja att ta
hand om någon är mer stark än
att se hur andra får ta hand om

sig själva trots att det finns den
som mer än gärna ger upp sitt liv
blott någon uppger sig villig att
ta hand om en och då menar på
livstid, deras livstid eller min egen.




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-31 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP