Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Så stor är min längtan, hör hur mitt hjärta slår för Dig


Emellan magen och lårens kurvor

 

Det finns en plats

på vår jord, 

den vackraste av alla

där lusten smakar

mer än lovligt ljuvligt

och där din törst

kan släckas av ren kärlek

 

och DU vet var det är...

 

Vill ha dig där,

då du alltid hungrigt visar

hur MYCKET du älskar 

och dina läppar ömt viskar

att JAG är den enda

du vill ha

 

då du är där...

 

Där min längtan 

möter din

och ALLT bara är

och allt bara blir

precis så, som vi 

själva vill

 

då du är där...

 

Där hos mig

varmt och gott

djupt inne i mig, längst in

i mitt allra innersta

närmare än nära

där åtrån vilt pulserar

gränslöst, fyllt av glädje

utan hämningar

utan ånger eller skam

då det ju bara ÄR

den allra käraste lek

av lekar

 

då du är där...

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-07-31 11:20



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Så vackert:)
2022-07-23

  M:tin
En sådan kvinna har jag i mina drömmar, bra skrivet!!!!!!
2016-08-10

  Fem hjärtan VIP
Underbara sensuella ord fyllda med längtan !
2016-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP