Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självinsikt

Sekunden när du inser vilken typ av människa du är.

Gröna ögon som ser tillbaka på dig från spegeln.

Dömande

Minnen från en sakta bleknande ungdom.

Sommarnätter och främlingars läppar, händer och begär.

Alltid tillgänglig.

Lärde mig aldrig att säga nej.

Lät ingen komma för nära utan att krossa allt det fina.

En dag ska jag öppna upp de svarta anteckningsböckerna och läsa mig igenom mig själv.

Dra streck mellan punkterna och sedan

ta ett kliv tillbaka och

andas ut.




Fri vers (Fri form) av Sandra A
Läst 216 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-08-02 00:07



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bestärkande text

du skall säga nej så mycket du bara vill, samt ja så mycket du bara vill

du är en gudinna, skall respekteras samt behandlas som det, samt bestämma själv, vad du vill.
2016-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Sandra A