Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...........


Man måste kämpa

Tänk om man alltid fick vara glad
Få går där och känna sig sprallig och förväntans full
Jag saknar det
Men livet är inte så
Man måste kämpa för varje framgång
och visst känns det bra när man är där
Men dom som inte gör det
Hur känner dom ?
Jo dom känner som jag
ett stort mörket som slukar att glatt och fint
Och när man hittar nått så fint i världen som gör en glad
Då klamrar man sig fast vid det så hårt att man kväver det.
Det tar lång tid att bli lycklig
Men fort att bli ledsen
Jag hoppas att jag blir lycklig igen.




Övriga genrer av E.D.D
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-02 03:33



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2016-08-02
  > Nästa text
< Föregående

E.D.D