Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nils

Entonighetens melodi
klaviaturens eko
tongång skönjes
rytm bringas.

Böljande vågspel
tangenternas karga nedtramp
med inställt sikte
på sinnets djupaste vrå.

Lyssnar på Frahm
i energisparläge.
Vill revanschera mig
mot världen.




Fri vers av Bralin
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-03 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bralin
Bralin