Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Värderat till minst 15 miljoner kronor år 2010, knappt större än en tumnagel på samlaren...den enda som inte är nedbiten


Filatelisten...bagatell 094

 

 

Även små ting kan

skänka stor glädje tänker

frimärkssamlaren




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-03 17:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det stämmer. Jag har själv varit en.
2016-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP