Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot nya äventyr

En del skriver konstigt
jag har svårt att förstå
får tänka rätt duktigt
och fundra en smula
om vad de kan mena

Andra skriver så enkelt
om sånt dom har sett
och sånt dom har tänkt
kanske en dröm
eller önsketankar
jag kan följa den tanken
och känna den nära

För oss som vill läsa
alla dikter som skrivs här
så öppnas en dörr
på gavel ibland
eller kanske en springa
att kika igenom
en glänta
en smula
av andras världar
vi bara kan ana

Perspektiven som vidgas
bilder och sagor
legender och drömmar
äventyr som finns nära
väntar och lockar
följ med på den resan
du kan inget förlora
biljetten är gratis
och världen finns här.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 544 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-04 10:55



Bookmark and Share


    jaybird
Fint om ett öppet sinne!
2016-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP