Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIEMAN

funnes det en lieman

så skulle han ha jour

ytterst sällan sitta

sysslolös på sitt kontor

funnes han så vore han

väl ständigt på turné

eller också hade han

ett slags global armé

 

 

LARZ GUSTAFSSON  4/8 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 233 gånger
Publicerad 2016-08-04 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP