Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musikfil: PHILIP GLASS - ”Etude for Piano No. 2”


Trots regnet

 

 

 

det gör ont

och regnet föll tätare

mina barn

äro icke mina

 

barn barn

mina mina mina

 

och jag

trevar med handen

inom

detta ofullkomliga mörker

ofullkomlig

 

det gör ont

och jag kan inte se dig

för regnet

föll bara tätare

 

du höll min hand

jag

slöt ögonen

och kunde med ens se

 

trots regnet

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-04 20:31

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
just så
är
regn
2016-08-14

    Thalia
Med en hand- och tro är regnet mer än bara ett regn..
2016-08-09

  Anya VIP
Fina bilder frammanas i regnet. Texten har en vemodston men lättar upp på slutet.
2016-08-06

  Marita Ohlquist VIP
En sådan hand är en skattefri förmögenhet!
2016-08-05

    ej medlem längre
En fantastisk resa att läsa en så fin text till den här musiken. Underbart!
2016-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP