Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TALA OM TILLVARON


här ska det lukta god litteratur
och inte galna fåglar i en bur
här ska en fristad erbjuda gemyt
välkommen protestant och prosleyt
välkommen du som undrar, du som stör
du som står upp för det du lever för
här kan vi tala ut och tänka fritt
stig på, stig in och varsågod och sitt

här finns det en vision, en grundidé
från tider som betraktas som passé
här finns ett urval som är min profil
musik och böcker, en personlig stil
den kan du dela eller låta bli
ta del av eller bara strunta i
det viktiga är kommunikation
som en väsentlig del av min vision


men det ska finnas värme
och det ska finnas ljus
och inga kompromisser
får rum i mitt hus
tänker inte backa
och inte lägga mig
men vill gärna snacka
om tillvaron med dig


LARZ GUSTAFSSON 4/8 2016

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 275 gånger
Publicerad 2016-08-04 21:21



Bookmark and Share


    Balans
Applåd!
2016-08-06

    ej medlem längre
Gillar mycket sista versen, inga kompromisser! Det få människor som inte liknar vindflöjlar.

2016-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP