Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 2, 3

Polstjärnan lyser
leendet i rulltrappan
sällsynt villebråd
*
T-banans myrstig
förgreningar till tusen
beträder staden




Bunden vers (Haiku) av Bralin
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-05 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bralin
Bralin