Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR GRANSKARNA GRANSKAT GRANSKARNA

Ifall polisen utförde sitt jobb ordentligt, skulle
hela svenska folket  hamna  bakom  lås o bom.

Riksrevisionsverket och integritetsskyddsnämnden  som  är  de  övergripande
tillsynsmyndigheter över att alla andra samhälls-
funktioner sköter sig,skulle då efter de senaste
avslöjandena   själva  bli  föremål  för  rättslig
prövning,när granskarna granskat granskarna.

Den obesvarade och till synes  olösliga  frågan
om vem som ska granska de sistnämnda grans-
karna  lär  aldrig  få   ett   förtroendeingivande
svar att dömma av de  erfarenheter som redan
tidigare tillkännagivits.
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-07 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP