Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 5, 6, 7, 8

(om Söderhams skärgård)

Jungfrun vilar kalt
stenöknens färd mot skogsdjup
trollstig mot svalka
*
oregerligt lugnt
Prästgrundets måsar skria
kvällstystnad längtas
*
ljus från klippans topp
Kråköns strävsamma kapell
gryning dygnet om
*
Agöns frid frodas
skogsbrandens dubbla natur
dödens livlighet




Bunden vers (Haiku) av Bralin
Läst 348 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-07 11:21



Bookmark and Share


  Ponkla
Väldigt fint skriva allihopa!
2016-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Bralin
Bralin