Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dröm vackra drömmar, viskar han

 

Älska mig, ber hon

älska mig...

 

 

Så han leker, låter fingertoppar 

glida utmed naken hud

smeker ömt där han vet

att hon vill, att han ska vara

så lent och mjukt, så skönt, så nära

smeker, nuddar retfullt

just vid hennes känsligaste

så lustfyllt han berör

att hon gnyende av längtan

hårt flätar benen

om hans svettglänsande rygg

och han tänker, att kärleken

är som allra vackrast

just nu...

 

 

 

"...men natten flyr

då fåglarna i gryningen vaknar

och med alla vackra drömmar

ger han sig av"

 

 

 

 

 

 

      

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 569 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-08-09 01:33



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Så vackert och berörande. Du kan verkligen trolla med ord :)
2022-04-24

  Fem hjärtan VIP
Härligt ömt och sensuellt..!
2016-08-10

  M:tin
Tycker om, så vackert skrivet om det sensuella och kärleken!!!!!!
2016-08-10

  Heikki Hellman
Frimodig, fängslande!
2016-08-09

    ej medlem längre
Varsam, och vacker!
2016-08-09

  Zandor
härligt...
2016-08-09

  Nimbus VIP
Sensuellt och rörande!
2016-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP