Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan din födsel

jag saknar dig
lika mycket
innan din födsel
som jag kommer att göra
efter min död




Fri vers av Bralin
Läst 316 gånger
Publicerad 2016-08-09 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bralin
Bralin