Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOLENS VÄRME KOM

solens värme som

en välkommen kram

solens värme kom

till en gammal gam

blåsig, lite kall

augustidag

men i alla fall -

här sitter jag

 

 

kan jag något annat?

undrar väl du

du som har förbannat

mig och min fru

visst, jag kan en massa

vraka och välj

ta det som kan passa

gapa och svälj

 

 

just nu har jag valt

att sitta så här

soligt, lite svalt

augusti, mon fraire

jag är inte din clown

eller jobglör

att jag är en let down

står jag väl för

 

 

LARZ GUSTAFSSON 9/8 2016

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 148 gånger
Publicerad 2016-08-09 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP