Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KNULLA UTAN KÄRLEK KAN KOMMA ATT STRAFFA SIG

Vuxna mäniskor som på något sätt utnyttjar sina egna eller andras barn för sina egna syften, alltifrån vårdnadstvister,sexuella övergrepp till samhällets utnyttjande samt religiös hjärntvätt,bör i god tid fråntas den rätten som fn är legal där den psychosociala misshandeln ger bestående skador på samhälle och individ som ett gynekokratiskt matriarkat lagt grunden till ett sociopatiskt samhälle där mage och kön går före hjärta och förstånd,som samhället får de monster det ammat då knullandet utan kärlek göder oönskade barn.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-10 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP