Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TUFFA COWBOYS

tuffa cowboys har problem med sig själva

så man slår på dem som inte passar in

under ytan lurar tunga neuroser

därför hatar man den stil jag gjort till min

tuffa cowboys håller hårt på fasaden

det är fult med känslor och med poesi

tuffa cowboys patrullerar esplanaden

för att attackera den som vill stå fri

 

 

LARZ GUSTAFSSON 11/8 2016

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2016-08-11 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP