Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musikfil: PINK FLOYD - "Summer '68"


Denna glamour - Dessa nätter!

 

 

backstage

rökte vi på med

bandet

tonårsgroupis

hängde småfnittrande

utanför

 

ge dem en röding

sa basisten

vi skickade den

lindrigt

efterblivna roudaren

till dem

med en butelj

 

det var min Rocko

från ett idylliskt Christiania

fastnade vi i Landskrona

tullen

undersökte vårt bagage

men inte mina

fickor

 

kompisen var likblek

bara stod där darrande

men tullaren förstod

och lät oss gå

med ett ironiskt skämt

om Christiania

 

nån la på en elppare

Atom Heart Mother av

Pink Floyd

jag blev rätt tyst då

försvann bara ut i ett

virvlande

psykedeliskt landsskap

 

där kom du emot mig

med håret flygande i vinden

vi älskade och smälte

bara rann ut

i dessa eviga rymder

rymder rymder rymder rymder

rymder

 

göran é helt veke

sade munharpan

skittan nickade instämmande

alla skrattade hjärtligt

utom trummisen

som

satt i hörnet vid sitt

trumset

 

och sörjde sin

 

Golden Retriever

som blev överkörd igår

av buss nr 18

- -

göran 12.8.2016

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-12 08:16

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbara, fint nedtecknade minnen. Du kan verkligen konsten att berätta och fånga din publik. Bravo!
2016-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP